Slik sender du ebøker til din Kindle

Nesten alle norske ebøker kan nå sendes til Kindle fra Coop Story!
Unntaket er et fåtall bøker med teknisk kopisperre, såkalt Adobe DRM.

For å sende bøkene dine til Kindle, må du legge inn informasjon én gang hos oss og hos Amazon, deretter kan du sende ebøker fra bokhyllen din med et par tastetrykk.

Du har to alternativer for overføring til Kindle når du trykker på boken i din Coop Story bokhylle i en nettleser:

1. Send til Kindle - Da sendes boken direkte til lesebrettet ditt
For at du skal kunne motta boken så må 'sendtokindle@coopstory.no' ligge lagret under "Approved personal document email list" på din Amazon konto.

2. Send til Kindle/epost - Da sendes boken til din epost som du kan videresende til din Kindle adresse.
Din avsender adresse: (den du logger inn med hos oss) må ligge lagret på din Amazon konto under "Approved personal document email list" på din Amazon konto.

Hvordan legge til adressene som godkjent avsendere inne på Amazon:

• Gå til Amazon-kontoen din for å legge til din e-postadresse som godkjent avsender. Klikk på denne lenken eller logg deg på Amazon.com.

• Trykk på 'Account & Lists' øverst til høyre.
  • Velg 'Your Content and Devices'.
  • Trykk på fanen som heter 'Preferences' til venstre, og skroll ned til 'Personal Document Settings'.

• I feltet 'Approved Personal Document E-mail List' klikker du på ’Add a new approved e-mail address’,

Her legger du til: 'sendtokindle@coopstory.no' da kan du sende direkte fra bokhyllen din

Skal du sende fra din egen e-postadressen så legger du den til på samme sted. (eposten du bruker hos oss)

Legg gjerne også til: '@ebok.no' - Da kan våre kundebehandlere kunne hjelpe til med å sende bøker til din Kindle

Kopier Kindle adressen:

Send ebøker til din Kindle:

• Logg inn på www.coopstory.no ifra en nettleser. (kan ikke sendes fra EBOK.NO appen)
  • Gå til 'Min bokhylle' -> 'Alle bøker' (min bokhylle er kun "nøkkelhullet" på mobil/nettbrett)

• Alternativ 1: Trykk en gang på omslaget på boken du vil sende og velg: 'Send til Kindle'. Boken sendes til ditt lesebrett og du vil motta boken direkte eller motta en verifiseringsepost fra Amazon hvor du må trykke på "Verify Request"

• Alternativ 2: Trykk en gang på omslaget på boken du vil sende og velg:  'Send til Kindle/epost' Boken konverteres til Kindle vennlig format og du vil motta boken som et vedlegg på e-postadressen du er innlogget med hos oss.
  • Videresend eposten du mottar til din Kindle adresse.
  • Du mottar boken direkte eller så får du en verifiseringsepost fra Amazon hvor du må trykke på "Verify Request"

• Det kan være lurt å synkronisere Kindlen etter overføring (Tannhjul/Settings - Sync my kindle)

Ta kontakt med oss på hjelp@coopstory.no dersom du har spørsmål.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk