Kom i gang med Coop Story

Det skal være enkelt å handle og lese ebøker!
Med Coop Story kan du velge blant tusenvis av ebøker og lydbøker fra alle norske forlag, kjøpe dem med et klikk eller melde deg inn i strømmetjenesten for og lytte eller lese i appene våre for iPad, iPhone og Android. Hvis du ikke har registrert deg ennå, er du bare minutter unna en ny måte å oppleve bøker på!

Hvis du trenger hjelp, håper vi du tar kontakt med oss på chat eller epost. Du kan også besøke hjelpesenteret vårt for å få svar på ofte stilte spørsmål.

Logg inn på Coop Story nettsiden eller Coop Story appen.

For å logge inn bruker du Coop medlemsnummer, telefonummer eller epost, er du ikke Coop medlem? Da kan du følge denne oppskriften:

https://coopstory.zendesk.com/hc/no/articles/4403453064722-Hvordan-bli-medlem-i-Coop-

Hva er en ebok?

En ebok er en elektronisk utgave av papirboken du kjenner fra før. I dag gir de fleste forlag ut bøkene sine som ebok samtidig som den kommer i papirutgave.

En ebok vil ha dette symbolet i butikken:

Hva er en lydbok?

En lydbok er en bok som er innlest slik at du lytter til den i stedet for å lese den.
En lydbok vil ha dette symbolet i butikken:

Hvordan kjøper jeg en ebok eller en lydbok?

• Bruk søkefeltet eller finn boken du er ute etter og trykk deg inn på boken
  • Velg enten “Legg eboken i handlekurven” eller “Legg lydboken i handlekurven”
  • Velg “Se handlekurv”, “Gå til betaling” eller trykk på krysset for å handle videre
  • Gjennomfør kjøpet ved å trykke på “Gå tilbetaling” - “Kjøp”
  • Boken du kjøper vil da havne i “Min bokhylle” som du finner helt øverst til høyre på nettsiden vår. (nøkkelhull på enheter med små skjermer, som nettbrett og mobil)
  • Les og lytt i appene våre for iPad, iPhone og Android eller send boken til Kindle
  • Les eller lytt på PC & Mac
  • Les på andre lesebrett som Kindle, Pocketbook eller Kobo.

Husk at du også kan:

• Sende ebøkene til din Kindle direkte - nesten alle norske ebøker kan nå leses på lesebrettet fra Amazon!
  • Lese eller høre utdrag fra et stort utvalg norske bøker før du kjøper
  • Legge inn anmeldelser, dele leseutdrag og legge til bøker i ønskelisten

Hvordan finner jeg fram på Coop Story?

For å finne fram på Coop Story, kan det være fint å vite litt om hvordan butikken er organisert.

Når du først kommer inn på Coop Story, ser du et utvalg av våre anbefalinger. Om sommeren kan det være et sommersalg, på vinteren kan det være tips til julegaver.
Helt øverst ser du også nye og aktuelle bøker.

I den hvite menylinjen øverst kan du se de fem kategoriene våre: ”Ebøker” - ”Lydbøker” “Barnebøker” - "Kom i gang" og "Abonnement"

Går du inn på kategoriene får du opp ebøker og lydbøker. I menyen under kan du for eksempel velge å se på alle de skjønnlitterære lydbøkene i butikken, eller sjekke hva som selger mest på Coop Story ved å trykke på Topplisten.

Vi har også gode søkemuligheter som gjør at du kan finne fram til den boken du ønsker, om det er lydbok eller ebok. Du kan søke på både forfatter og tittel. Symbolene ved siden av omslaget viser hvilket format boken har (om det er lydbok eller ebok).

[Søkebildet inn her]

Når du har skrevet inn et søkeord og trykket på forstørrelsesglasset, får du opp en liste over alle resultatene. Du kan filtrere søket på ulike måter, for eksempel ved å begrense søket til ebøker som kan sendes til Kindle eller bøker på tilbud.

I tillegg kan du sortere søket, for eksempel på pris, språk eller utgivelsesdato.

[Sorteringsmuligheter bilde inn her]

Når du finner boken du ønsker så trykker du på boken og en ny side vil åpne seg.

Her kan du velge hvilket format boken du ønsker skal være i dersom boken har blitt utgitt som ebok og lydbok.

Finner du mange bøker du kan tenke deg å kjøpe, er det enkelt å trykke på “Legg til i ønskelisten” (hjertet) for å huske disse. Da legges bøkene til ønskelisten din.

Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

Kommentarer

Levert av Zendesk